joi, 30 august 2007

Dezvăluirile uimitoare ale lui Alexandru Popa continuă!Nuţiu Sorin-"Tot de la Papiu!"

...Proaspăt intraţi în treapta a II a de liceu.Sântem întrebaţi de unde sântem.Răspundem pe rând din faţa clasei unul câte unul."De la Unirea","de la Unirea","de la Unirea"...Sorin Nuţiu era undeva mai în spate...Când a ajuns rândul la el a spus:"Tot de la Papiu!"Toţi eram de la Unirea,el era venit de la filologie-istorie de la Papiu.Auzi tupeu la el..."Tot de la Papiu!"Aşa ceva te scoate din mulţime.Da,şi Sorin Nuţiu este un original.
Treapta I-a la Papiu la filologie-istorie,treapta a II a la Unirea la chimie industrială,a dat ceva diferenţe înainte de a concura cu noi pe 18 locuri...Intră printre primii de parcă ar fi făcut numai chimie la filologie istorie.Spune-i Sorin Nuţiu şi dă-i pace.
Vrea să urmeze Farmacia.Nu intră.Se angajează la vaci în Sângiorgiul de Mureş.Cowboy.Şi schimbă direcţia spre Medicină Veterinară.
Pe de altă parte,Doru Miclea se angajează sondor la Gaz.Iar eu,subsemnatul,ajung operator chimist la Azo.Lucian Porime era şi el operator chimist.Sorina Moldovan este şi acum maşinist hidro la Azo.Lucian Porime este acum la Poliţie.Iar subsemnatul economist la Azo.
Sorin Nuţiu a ajuns medic veterinar.Doru Miclea lucrează la Apele Române a terminat Fizică Chimie la Cluj.

Un comentariu:

didiforever spunea...

Eu am luat-o in sens invers, adica treapta I Unirea, mecanica, treapta aII-a, Papiu, filologie...dar cei doi ani de la Unirea mi-au ramas in suflet.